Letkukelat

Letkukela on työturvallisuustuote, jonka hankinta edesauttaa pitämään työmaat ja hallit siisteinä. Seinälle, lattialle tai kattoon asennettu letkukela on mahdollista saada käsikammella, jousipalautteisena tai moottoroituna versiona. Letkukela voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan ja kelata lattialla makaavat letkut siististi yhteen vyyhtiin. Lattialla sekaisin olevat letkuvyyhdit saattavat aiheuttaa kompastumisia ja loukkaantumisia.  

Letkukelojen kehitystyö on tuonot markkinoille uudenlaisia hitaasti kelautuvia malleja ns. "slow motion" letkukelat. Hitaasti sisään kelautuvat letkut vähentävät letkun hallitsemattoman irtipääsemisen riskejä. Painepiste Oy seuraa tätä edistys-suuntaa ja aiomme jatkossa kehittää hitaasti kelautuvien letkukelojen mallistoamme.

Letkukelan valinnassa tulee ottaa huomioon muutamia tekijöitä; Mikä on käytettävä väliaine? Paljonko letkun tulee kestää painetta? Lisäksi joihinkin kohteisiin kuten, elintarviketeollisuus, tulee letkun olla elintarvikehyväksyttyä ja monesti myös hygieniasyistä ruostumatonta tai muovimateriaalia. Me toteutamme myös erikoisemmatkin letkukela toivomukset ja pystymme räätälöimään letkukelat mitä erilaisimmilla variaatioilla. 

Valikoimistamme löytyy sopiva letkukela kaikkiin tarpeisiin. Edustamme vain laadukkaita letkuekelamerkkejä, jotka on varustettu  laadukkailla letkuilla. Letkukela soveltuu käytettäväksi mm. korjaamoissa, elintarviketeollisuudessa , kouluissa ja  monilla muilla teollisuuden aloilla. Kelavalikoimistamme löytyvät myös ATEX – kelat , moottoroidut letkukelat ja räätälöidyt erikoiskelat.

Letkukela soveltuu käytettäväksi mm. painepesurikäytössä , rasvan ja öljyn sekä paineilman ja veden jakelussa.

Tuoteryhmät